– Ohjelmiston rakentamisessa ideana on tarjota erilaisia artisteja ja musiikkityylejä

Levymyynnillä mitattuna kaksi Suomen kolmesta kaikkien aikojen menestyneimmästä artistista esiintyy ensi kesänä Karkkilan Beach Partyssä. Pyhäjärven rannalla esiintyvät Suomi-rockin jättiläinen Eppu Normaali ja iskelmätähti Katri Helena.

Eppu Normaali on Suomen kaikkien aikojen menestynein artisti, ylöjärveläisyhtyeen levyjä on myyty lähes kaksi miljoonaa kappaletta. Katri Helenan levyjä on myyty noin 1,5 miljoonaa kappaletta. Kolmas ”miljoonakerholainen” on Matti ja Teppo, turkulaisduon levyjä on myyty hieman yli miljoona kappaletta.

Eppujen ja Katri Helenan lisäksi Beach Partyssä esiintyvät Abreu, Nikke Ankara, Kasmir, Asa&Band, Uniklubi, Polarin Sieppari, Melrose, Marko Haavisto&Poutahaukat sekä Built for Speed.

Jokaiselle jotakin

Pikkupässin ja Valurin yrittäjä, vuoden karkkilalaiseksi hiljattain valittu Tomi Toivonen otti viime syksynä vastuulleen Karkkilan perinteikkään festivaalin.

– Ohjelmiston rakentamisessa ideana on tarjota erilaisia artisteja ja musiikkityylejä. Nyt jokaiselle on jotakin mieluisaa tarjolla. Olen tyytyväinen ohjelmaan ja uskon sen kiinnostavan ihmisiä.

Eppu Normaali tekee keikkoja tunnetusti säästeliäästi, ensi kesänä yhtye tekee kiertueen pianisti Iiro Rantalan vahvistamana. Oliko bändin saaminen Karkkilaan vaikeaa?

– Eput sain Karkkilaan suhteellisen helposti, toki se vaatii taloudellista panostamista, toteaa Toivonen.

Eput soittivat viimeksi Karkkilassa 2015, jolloin Toivonen järjesti torilla Harju Festin.

Lue lisää torstain 19.3. Karkkilan Tienoosta!