– Startti ollut tosi hyvä, iloitsee tuore ravintoloitsija

Legendaarinen kahvila-ravintola Hiekkahentunen toimii uuden yrittäjän voimin. Ravintoloitsijana aloitti nummelalainen keittiömestari Kim Nordgren viime viikolla.

– Startti on ollut tosi hyvä: 60 – 100 ruokailijaa päivässä, kertoo Nordgren.

72-paikkainen Hiekkahentunen on toistaiseksi lounasravintola, mutta a la carte -lista on suunnitteilla. Parin kuukauden päästä Nordgren aikoo aloittaa myös juhlapalvelun.

Ystävykset yhtiökumppaneina

Kahvila-ravintola Hiekkahentusta pyörittää TK Catering Oy, jonka Kim Nordgren ja Timo Tuomi omistavat puoliksi. Miehet ovat ystävystyneet naapuruksina Nummelan Hiidenrannassa.

Nordgrenilla on ravintola-alalta lähes 35 vuoden kokemus, josta vajaat 20 vuotta keittiöpäällikkönä niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Tuomi on Vihdissä monessa mukana: leipätyökseen hän on Vihdin kunnan kehittämispäällikkö ja harrastuksekseen Nummelan Palloseuran kehittämispäällikkö.

– Hiekkahentusessa olen taustavoimana. Tiskata osaan, naurahtaa Tuomi, joka oli avajaisviikolla lomalla virastaan ja autteli ravintolassa.

Lue lisää tiistain 11.2. Luoteis-Uusimaasta!