Tauno Koivunen on joutunut keksimään korvaavia toimintoja yhdistystoiminnalle

84-vuotias Tauno Koivunen on ollut aktiivisesti mukana useamman yhdistyksen toiminnassa. Nyt kun kaikki harrastukset ovat tauolla ja kotoa ei saa poistua, on eläkeläisenkin arki mennyt uusiksi.

– Kotona ollaan oltu, kaupassa olemme käyneet aamukuudelta. Aika paljon siellä silloinkin on sakkia ollut.

Karkkilassakin kaupat ovat rauhoittaneet ensimmäisen aukiolotunnin riskiryhmille ja K-Supermarket jopa avaa tuntia normaalia aikaisemmin tätä varten. Riskiryhmäläisiä on Karkkilassa melko paljon, sillä siihen luokitellaan kaikki yli 70-vuotiaat, sekä sellaiset joilla on immuunipuolustusta huonotavia perussairauksia.

Sekä Tauno, että hänen  vaimonsa Terttu ovat pysyneet perussairauksia lukuun ottamatta terveinä.

– Ei ole flunssa vaivannut, ei ole tarvinnut pelätä että on saanut tartunnan.

Konsertti siirtyy

Tauno Koivunen on ollut Karkkilan Työväen Mieskuoron puheenjohtaja jo useita vuosikymmeniä. Pariskunta toimii aktiivisesti myös Karkkilan Eläkeläisissä. Molempien yhdistysten toiminta on nyt kuitenkin varotoimena keskeytetty, joten maanantaisin ei ole kuoroharjoituksia, tiistaisin Eläkeläisten kokoontumisia ja tiistaikerhoja, eikä torstaisin kokouksia. Myös Palmusunnuntaille suunniteltu mieskuoron konsertti, jota varten oli ahkerasti harjoiteltu Oskar Merikannon kappaleita, jouduttiin siirtämään syksyyn.

Lue lisää torstain 26.3. Karkkilan Tienoosta!