Positiivinen Potentiaali auttaa ihmisiä löytämään omat voimavaran lähteensä

Yritystoiminnan aloittaminen on monelle iso kynnys. YritysVihti ry tarjoaa luottamuksellista yritysneuvojan palvelua. Yritysneuvoja auttaa uutta yrittäjää punnitsemaan yritystoiminnan kannattavuutta, liikeideaa, resursseja toimia yrittäjänä sekä auttaa liiketoiminnan perustamiseen liittyvissä asioissa.

Nummelalainen Paula Mäkelä (39) sai yrityksensä perustamiseen tukea yhdistyksestä.

– Kävin yritysneuvoja Pertti Salovaaran luona juttelemassa yrityksen starttaamiseen liittyvistä asioista ja sain häneltä vahvan tuen ideoilleni. Opiskellessani sosiaali- ja terveysalan ylempää ammattikorkeakoulututkintoa otin valinnaiseksi aineeksi Yrittäjyys osana uraa -kurssin, jossa tein yritykseni Positiivisen Potentiaalin liiketoimintasuunnitelman.

Päätoimialana koulutus

–Yritykseni päätoimialana on koulutus. Yritykseni kautta toimin metsämieli-ohjaajana ja autan ihmisiä ja yhteisöjä löytämään oman positiivisen potentiaalinsa.

– Tämä tarkoittaa, että autan asiakkaitani löytämään heidän omat voimavaran lähteensä, tunnistamaan omaa osaamistaan, käyttämään mielikuvitustaan sekä luottamaan itseensä ja tekemiseensä. Autan asiakkaitani unelmoinnissa ja unelmien toteuttamisessa. Rakastan esiintymistä, joten teen mielelläni myös juonto- ja tapahtumakeikkoja, Paula Mäkelä kertoo.

Lue lisää torstain 16.1. Luoteis-Uusimaasta!