Unohdetaan ankeat ajat ja nautitaan juhlapäivästä!

Vanhustenviikon juhlaa Karkkilassa juhlittiin perinteiseen tyyliin nauttimalla ensin pullakahvit ja tämän jälkeen moninaista ohjelmaa. Uutta juhlassa oli torstaista tiistaille vaihdettu ajankohta ja uusvanhaa juhlapaikka. Karkkilan vanhusneuvoston puheenjohtaja Anja Kinnusen mukaan juhla siirtyi aikanaan Nyhkälän koulun remontin alta pois Yhteiskoululle ja palasi nyt takaisin siksi, että alakoulussa oppilaiden koulupäivä päättyy yläluokkia aiemmin ja näin vanhusjuhla Nyhkälässä päästiin aloittamaan aiemmin.

– Terveiset Virroilta vanhusneuvoston seminaarista, esitti Kinnunen ja selvitti miten 50 neuvoston yhteistapaaminen oli opettanut ja avannut silmiä.

– Hieman olin kateellinen kuullessani muiden neuvostojen määrärahoista ja vaikuttavasta toiminnasta. Siitä vinkkiä Karkkilan päättäjille, napautti Kinnunen ja totesi, että seminaari antoikin paljon ajatuksia siitä miten kehittää toimintaa Karkkilassa.

Lopuksi Kinnunen linjasi, että pidetään kevytmielinen juhla, unohdetaan ankeat ajat ja nautitaan juhlapäivästä.

Ankeat terveiset

Karkkilan kaupungin terveiset vanhustenviikon juhlaan tuonut kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Mika Tallgen toi sittenkin ankeat terveiset.

– Anja sanoi hyvin, että ei synkistellä, mutta on pakko, linjasi Tallgren ja perusteli, että edellisenä iltana oli ollut Karkkilan kaupunginhallituksen kokous.

Lue lisää torstain 10.10. Karkkilan Tienoosta!