Back to Top
 
 
 

Tilausehdot

Lehtitilausten tilaus-, toimitus- ja peruutusehdot

Lehtitilaus astuu voimaan tilaushetkestä seuraavan lehden numeron ilmestymisestä ja lasku tilauksesta lähetään kun tilausjakson ensimmäinen lehti on lähetetty.

Määräaikainen tilaus on voimassa valitun tilauskauden loppuun, pääsääntöisesti yhden vuoden tilaushetkestä ja päättyy sen jälkeen automaattisesti. Kestotilaus jatkuu ensimmäisen tilauskauden jälkeen vuosittain, kulloinkin voimassa olevaan kestotilaushintaan ja on voimassa niin kauan, kunnes tilaaja irtisanoo tilauksen.

Kestotilaus laskutetaan aina uuden tilauskauden alkaessa, yhdessä erässä ellei muuta ole tilauspalvelun kanssa sovittu. Kestotilaus on aina edullisempi kuin vastaavan jakson määräaikainen tilaus. Kestotilaus sisältää aina lehdestä vuosittain ilmestyvien numeroiden määrän, poikkeuksena mahdollinen ensimmäinen tarjousjakso, johon kuuluva numeroiden määrä on aina ilmoitettu erikseen.

Määräaikaisten tilausten ja kestotilausten ensimmäisen vuoden maksu suoritetaan Klarna Checkout -palvelun kautta. Kestotilausten seuraavat laskutuskaudet laskutetaan suoraan Karprint Oy:n toimesta.

Käytämme Klarnaa kaupan ostotapahtuman (check-out) tarjoajana. Tämä tarkoittaa sitä, että saatamme siirtää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, kun kaupan ostotapahtuma on ladattu, jotta Klarna voi hallinnoida ostostasi. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Kestotilauksen voi irtisanoa tilatun lehden verkkosivuilta, tilauspalvelu valikon alta löytyvällä ”tilauksen peruutus” -lomakkeella tai ottamalla yhteyttä tilaajapalveluun puhelimitse 09 413 97 300 tai sähköpostilla tilaukset@karprint.fi. Irtisanomisilmoitus päättää kestotilauksen aina meneillään olevan laskutusjakson loppuun. Tilauslaskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan maksamattomat tilauslaskut ovat perintäkelpoisia.

Tilausmaksut sisältävät lehden postituksen Suomessa sijaitsevaan postiosoitteeseen. Ulkomaan tilauksiin lisätään postituslisä 20€/vuosikerta.

Lehtitilaukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja toimitetaan, kun tilausjakson lasku on maksettu.

Karprint Oy, Vanha Turuntie 371, 03150 Huhmari, Y-tunnus: 0202999-0