Back to Top
 
 
 

Kirjapaino

Karprint Oy on Vihdin Huhmarissa sijaitseva lehtitalo, joka on perustettu vuonna 1962 ja kirjapainotoiminta alkoi seuraavana vuonna. Aikakauslehdet sekä erilaiset esitteet sekä asiakaslehdet ovat toiminta-alaamme. Hoidamme lehden ulkoasun, taiton sekä painamisen sekä huolehdimme jakelun asiakkaan toiveiden mukaan. Valmistamme myös kalentereita sekä muita erilaisia painotöitä. Kustannamme ja julkaisemme erilaisia kohdemedia-aikauslehtiä sekä matkailuoppaita.

Sivunvalmistuksemme palvelee Sinua joustavasti. Riittää kun toimitat meille teksti- ja kuvamateriaalin. Halutessasi graafikkomme suunnittelevat ulkoasun puolestasi. Aineistot voidaan toimittaa valmiina PDF-tiedostoina.

Painotuotteissa meillä on kilpailukykyiset asiakashinnat, soita ja kysy tarjousta!

Hintatarjouksen saat Juha Aholalta, p. (09) 4139 7330 tai sähköpostitse: juha.ahola@karprint.fi.

Aineistovaatimukset

 • Aineistot mielellään painokelpoisina PDF-tiedostoina
 • 1. Kuvat

  Kaikki kuvat tallennettava CMYK-väreissä. Kuvien resoluution tulee olla 300 dpi.

  2. Värit
  Kaikki objektit tulee olla CMYK-väreissä. Terävän painotuloksen saavuttamiseksi ei pitäisi 8pt pienemmän tekstin tai 2pt ohuempien viivojen kanssa käyttää komponenttivärien sekoituksia.

  3. ICC-profiilit
  Valokuvauksessa ja näyttölaitteissa käytetään additiivistä RGB-värimallia, mutta painotuotteissa värit määritellään CMYK-väreinä. RGB-värisävylle etsitään visuaalisesti mahdollisimman vastaava CMYK-sävy ja tätä käännöstä kutsutaan ICC-profiiliksi. Kaikille lehdillemme sopivan ICC-profiilin voitte ladata täältä.

  4. Bleedit eli leikkuuvara
  Jos tiedostossanne taustavärit tai kuvat ulottuvat sivun reunaan, pitää tiedostoon lisätä vähintään 3 mm leikkuuvara eli bleedit. Kaikki kuvat, taustat ja muut objektit, jotka ulottuvat sivun reunaan pitää jatkaa myös bleedin alueelle. Lisäksi tekstiä ja muita elementtejä ei tule sijoittaa 10 mm lähemmäksi puhtaaksileikkausta.

  5. PDF-standardit
  Kun luotte pdf-painotiedostoja, käyttäkää vakioasetuksia PDF/X1a tai PDF/X4. Varmistakaa myös, että käyttämänne fontit ovat upotettuna pdf-tiedostoihin. Adobe CC-ohjelmistolle tarkoitetut .joboptions tiedostot voitte ladata täältä.

  6. Painomerkit
  Leikkausmerkkien käyttäminen ei ole pakollista, mutta suosittelemme niiden käyttöä. Kaikki muut tarvittavat painomerkit lisätään automaattisesti prosessissamme. Tiedostoihin ei saa laittaa väripalkkeja, kohdistusmerkkejä jne.

 • Siirtotavat: Sähköposti (tiedostokoko max 30 Mt), DVD-levy, CD-levy, muistitikut

Karprint - kirjapaino

Yhteystiedot

Karprint Oy

  Vanha Turuntie 371, 03150 Huhmari

  Puh. (09) 4139 7300

 Sähköpostit: etunimi.sukunimi@karprint.fi

Ota yhteyttä